Our story

ChinUp is ontstaan vanuit 30 jaar ervaring en knowhow in de kappersbranche. De ultieme branche als het gaat om extreem scherpe tools voor het knippen en scheren van het haar. De decennialange ervaring heeft geholpen in het zoekproces naar de beste metalen. Door deze te combineren met de perfecte slijptechnologie kan er gesproken worden over een doorbraak in de wereld van het scheren. Het doel was een betaalbaar product die de kwaliteit kan evenaren van de bekende, maar ook dure merken. Bij deze kan bevestigd worden, dat we met onze ChinUp producten dit doel hebben behaald. Door ChinUp heeft u de mogelijkheid om goedkoper maar kwalitatief te scheren.

Scherpste mesjes

ChinUp maakt gebruik van de puurste gecoate metalen uit Japan (Hitachi). Duurzaamheid en scheergenot is gegarandeerd door de ultradunne TRIFLEX-mesjes en behoren tot de beste en scherpste mesjes van de wereld. Aloë Vera en een extra dunne rubber strip beschermen en verzorgen de huid voor een soepele en gelijkmatige scheerbeurt. Dit geeft een nieuwe dimensie aan uw scheer ervaring.

Vaste of flexibele kosten per maand

Scheermesjes uit de supermarkt zijn duur en u koopt er ongemerkt meer dan u denkt. Doordat de hoge kosten verweven zitten met de kosten van uw wekelijkse boodschappen zijn deze hoge kosten vaak onopgemerkt. ChinUp makes the difference, dankzij een vaste transparante prijs per maand. Heeft u nog genoeg mesjes? Pas uw abonnement flexibel aan naar een transparante prijs per twee maanden. Bespaar geld door een goed financieel inzicht.

Gratis verzending

Door het gebruik van brievenbus pakketjes hoeft u niet thuis te zijn om de ChinUp producten te ontvangen.

Altijd mesjes op voorraad

Na het afsluiten van een abonnement is de stress van een lege voorraadkast voorbij. Onze cartridge met vier mesjes valt iedere maand door de brievenbus en zijn direct klaar voor gebruik.

Waarom 3 mesjes in plaats van 5

Meer dan drie mesjes zijn niet nodig, maar waarom? Vijf mesjes zijn niet altijd nodig, zeker niet als de mesjes behoren tot de scherpste van de wereld. Daarnaast wordt de kans op ingegroeide haren flink verminderd bij het gebruik van drie mesjes.

Metalen houder bamboe

De lichtgewicht aluminium houder is zeer duurzaam. De ronde vorm geeft een perfecte grip en bootst de natuurlijke vorm van bamboe na.

Connector / sluiting easy-switch

De mesjes zijn simpel en veilig te verwisselen dankzij de tip button. Met een lichte druk op de tip button springt het mesje vanzelf los.

Korting

Bij het afsluiten van een abonnement wordt flexibiliteit gegarandeerd en kan het abonnement worden aangepast naar wens. Zo houdt u nooit onnodig veel scheermesjes over aan het eind van het jaar en blijft het voordeel van het abonnement staan. U maakt zich geen zorgen over het aanschaffen van een nieuwe voorraad en het blijft te allen tijde goedkoper dan het los aanschaffen van de ChinUp producten.